Compliance

 

Közlekedés, megközelíthetőség, útvonaltervezés:

A konferencia helyszíne:

  • Debreceni Egyetem Főépület II. emelet, Aula (4032 Debrecen, Egyetem tér 1.)

Helyszín meghatározása:

Helyszín megközelítése autóval:

  • A Debreceni Egyetem Főépülete megközelíthető a Dóczy József utca és a Nagyerdei körút felől egyaránt. A résztvevők gépjárművei részére biztosított parkolóhelyeket a Dóczy József utcai kapu keresztül célszerű megközelíteni (2-es kapu). Az Egyetem téri campusra történő bejutás beléptető kapunál/sorompónál, melyek az előzetesen leadott rendszámmal rendelkező járműveket automatikusan beengedik (nem kell parkolószelvényt húzni a jegykiadó automatából). 

Parkolási rend:

  • Az épülettől balra található a rendezvényre érkezők részére kijelölt és lezárt parkoló, ahová a biztonsági szolgálat kollégái segítségével történik a járművek parkolása. A rendezvény teljes időtartama alatt térítésmentes a parkolás a konferencia résztvevőinek. 

Helyszín megközelítése tömegközlekedési eszközökkel:

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.