Compliance

 

 

A Debreceni Egyetem és annak fenntartója, a Gróf Tisza István Debreceni Egyetemért Alapítvány kezdeményezésére 2023. október 17-én első alkalommal kerül megrendezésre a Debreceni Egyetemen Compliance Konferencia. 

Az eseményen számos compliance szakember, vállalati vezető és jogász vesz részt, hogy megbeszéljék és megvitassák a legfontosabb kérdéseket és kihívásokat a compliance és határterületei kapcsán.
Az esemény fő célja, hogy az egyes résztvevők megismerjék a legfrissebb fejleményeket és „jó gyakorlatokat” a compliance területén továbbá, hogy a szakma szereplői találkozzanak és kapcsolatokat építsenek egymással a tapasztalataik megosztása által. Az egyetemi compliance rendszer bemutatásán kívül sor kerül különböző szektorokból érkező compliance és annak határterületeivel foglalkozó szakemberek tapasztalatainak ismertetésére, megvitatására is.

A konferencia fővédnöke:

  • Dr. Péterfalvi Attila, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) elnöke
  • Kossa György, a Gróf Tisza István Debreceni Egyetemért Alapítvány kuratóriumának elnöke

Bízunk abban, hogy részvételével megtiszteli tudományos eseményünket. Építsünk Compliance kultúrát a fenntartható fejlődésért, ahol az összhang és az átláthatóság teremti a bizalmat!

Jelentkezési határidő:

  • 2023. október 12.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.