Fiatal Biotechnológusok IV. Országos Konferenciája - FIBOK 2020

Büszkeséggel tölt el, hogy a kétévente megrendezésre kerülő fiatal kutatókat és kutatójelölteket célzó IV. biotechnológus konferencia helyszíne 2020-ban a Debreceni Egyetem lesz, amely az én Alma Materem. 

Szeretettel várunk minden MSc hallgatót, fiatal doktoranduszt, predoktort és frissen végzett doktort, hogy bemutassák munkájukat, találkozzanak kortársaik munkájával és eszmét cseréljenek. Alakuljanak azok a tudományterületeket átívelő interdiszciplináris kapcsolódások, amelyre oly nagyon szükség van a sikeres innovációs kutatáshoz.

A szervezőbizottság nevében kérem a visszatérő résztvevőket, hogy terjesszék, reklámozzák fiatalabb és idősebb kollégáik között ezt a korábbiakban olyan sikeres tudományos eseményt.

 

A Szervezőbizottság nevében

Pusztahelyi Tünde, PhD
DE MÉK Agrárműszerközpont

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.