Fiatal Biotechnológusok IV. Országos Konferenciája - FIBOK 2020

FELHÍVÁS a Fiatal Biotechnológusok IV. Országos Konferenciáján (FIBOK 2020) való részvételre

Az MTA Agrártudományok Osztálya Mezőgazdasági Biotechnológiai Tudományos Bizottság, társszervezésben

  • az MTA Biológiai Tudományok Osztálya Mikrobiológiai Osztályközi Tudományos Bizottságával,
  • az MTA Biológiai Osztály; Molekuláris Biológiai, Genetikai és Sejtbiológiai Tudományos Bizottságával
  • az MTA Kémiai Tudományok Osztálya Élelmiszer-tudományi Tudományos Bizottságával és
  • az Innovatív Mezőgazdasági Biotechnológiáért Egyesülettel

2020. novemberben hónapban négy alkalommal tudományos konferenciát szervez a Debreceni Egyetem rendezésében.

A konferencia célja, hogy fórumot biztosítson a magyarországi biotechnológiai kutatást végző fiataloknak (elsősorban PhD hallgatóknak és ifjú kutatóknak) kutatási eredményeik előadás vagy poszterelőadás formájában való bemutatására, valamint elősegítse a kapcsolatok, együttműködések kiépítését, fejlesztését.

A konferencia keretén belül lehetőséget biztosítunk a biotechnológia bármely tudományterületén (állati, növényi, mikrobiális, élelmiszer- és gyógyszer-biotechnológia, bioinformatika stb.) dolgozó kutatók és kutatójelöltek bemutatkozására.

A konferencia online kerül megrendezésre. A debreceni résztvevők – igény szerint – egy erre a célra kialakított helyszínen (Debreceni Egyetem MÉK Dékáni Tanácsterem; 4032 Debrecen, Böszörményi út 138. Főépület) tarthatják meg előadásaikat.

A konferencia nyelve magyar, de angol nyelvű előadás vagy poszter bemutatására is lehetőség van.

Az összefoglalókat angol nyelven kérjük benyújtani a csatolt file szerint, ill. a FIBOK2018 honlapjáról letölthető formai követelményeknek megfelelően, nyelvi szempontból is magas minőségben. Az angol nyelvű összefoglalókat ISBN-számmal rendelkező konferencia-kiadványban jelentetjük meg, illetve lehetőség nyílik teljes értékű publikáció megjelentetésére a Biologica Futura (volt Acta Biologica Hungarica) lapban is az előadásként elhangzó anyagok közül.

Az előadókat a konferencia Tudományos Bizottsága választja ki a benyújtott összefoglalók alapján.

A legjobb előadók és poszterek készítői, bemutatói díjazásban részesülnek, amelyet szponzoraink ajánlottak fel.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.