XXV. MÉTE Országos Tudományos Diákköri Konferencia

FELHÍVÁS

a MÉTE XXV. Országos Tudományos Diákköri Konferencián

való részvételre

 

2024. május 15.

 

A Debreceni Egyetem (DE) Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar és a Magyar Élelmiszert-tudományi és Technológiai Egyesület (MÉTE) 2024. május 15-re meghirdeti a MÉTE XXV. Országos Tudományos Diákköri Konferenciát.

 

Az országos konferencia célja, hogy a kiváló BSc/BA illetve MSc/MA hallgatók tudományos kutatási és fejlesztési eredményeinek bemutató és értékelő fóruma legyen, ezáltal ösztönözve ezen nemes hallgatói tevékenységet és versenyt.

 


Általános részvételi feltételek

 

A konferencián az alap- vagy mesterképzésében résztvevő hallgatók szerepelhetnek.
 

A konferencián való részvétel formai feltétele: jelentkezés elektronikus úton (e-mail cím: ) 2024. március 8-ig a kutatási-fejlesztési tevékenységet bemutató egy oldalas összefoglaló beküldésével.
 

A legfeljebb 4 oldalas tartalmi kivonat elkészítése elektronikus formában való beadási határideje 2024. április 22.

A részvételi díj összege: 17.500,- Ft/előadó hallgató (bruttó) illetve 10.000,- Ft/résztvevő (bruttó) amely a Konferencia kiadványt és az étkezést is tartalmazza.
 

A részvételi díjat átutalással 2024. május 3-ig a jelentkezési lapon feltüntetett adatok alapján az általunk megküldött számla ellenében kérjük kiegyenlíteni.


Tervezett szekciók

 

A jelentkezéseket a következő szekciókba várjuk:

  • Élelmiszeranalitika
  • Élelmiszertechnológia és -műveletek
  • Mikrobiológia, élelmiszerbiztonság és minőségirányítás
  • Élelmiszerbiotechnológia
  • Műszaki, informatika és méréstechnika
  • Táplálkozástudomány
  • Élelmiszergazdaságtan és marketing

Debrecen, 2024. január 29.

 

Dr. Zsarnóczay Gabriella                                          Prof. Dr. Stündl László

    MÉTE elnök s.k.                                                     DE MÉK dékán s.k.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.