Tájékoztatás

Tisztelt Munkatársak!

 

Az elmúlt évben nagy erőfeszítéseket tettünk annak érdekében, hogy az Intézményi arculatot megújítsuk, és az egységes Debreceni Egyetemet mind webes, mind egyéb megjelenésünkben hangsúlyozzuk.

Az egyetem egységes arculatában elkészült weblapokra az intézmény szervezeti egységei részéről nagy igény mutatkozik, az elmúlt években közel 120 egységünknek készült el az új weboldala, és ebben az évben a jelenlegi tervek szerint még 30 új oldal fog elkészülni.

Egyre több megkeresés érkezik konferencia, OTDK weboldalak központi kialakításával kapcsolatban, ezért a Kancellária szolgáltatásként szeretné nyújtani azt a lehetőséget, hogy az egyetem szervezésében lévő és webes megjelenést igénylő konferenciák esetében egy kifejezetten erre a célra készített weboldalt üzemeltessünk.

Ha a „Weboldal készítési igény” menüpontra kattint, megjelenik az az elektronikus nyomtatvány, melyet kitöltve beérkezik hozzánk igénye a weboldal létrehozásával kapcsolatban. Ezt követően a részletek egyeztetése miatt munkatársaim felveszik Önökkel a kapcsolatot, és az igényelt munka végrehajtásában a VIR Központ és a DIP Kft. munkatársai folyamatos támogatást biztosítanak.

Bízom benne, hogy szolgáltatásunk hasznos lesz, bíztatom Önöket arra, hogy visszajelzéseikkel segítsék, hogy munkánkat mindenki megelégedettségére végezhessük.

 

Prof. Dr. Bács Zoltán
kancellár

 

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.