XX. TISZÁNTÚLI AGRÁRTUDOMÁNYI NAPOK az „Intelligens megoldások a mezőgazdaságban”

A DEBRECENI EGYETEM Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar,

a MAGYAR TUDOMÁNYOS AKADÉMIA Agrártudományi Osztály, Talajtani, Vízgazdálkodási és Növénytermesztési Tudományos Bizottsága és a Debreceni Területi Bizottsága tisztelettel meghívja Önt

a XX. TISZÁNTÚLI AGRÁRTUDOMÁNYI NAPOK a „Intelligens megoldások a mezőgazdaságban” című konferenciára.

Karunk hagyományfolytató jelleggel tér vissza az idéntől kétévente megrendezendő, tradíciókkal rendelkező hazai agrártudományi konferencia szervezéséhez. Várjuk azon hazai kutatókat, oktatókat, tudományos szakembereket, graduális és PhD hallgatókat, akik csatlakozni kívánnak rendezvényünkhöz.

Az idén 20. alkalommal megrendezett konferencián egy plenáris és a tíz szekció meghívott előadóit hallgathatjuk meg, emellett poszter bemutatására adunk lehetőséget.

Kérjük, tiszteljen meg minket a jelenlétével, bátorítsa hallgatóit a részvételre, ezzel is emelve rendezvényünk színvonalát.  


Helyszín:

Debreceni Egyetem,

Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar

Főépület Aula

(4032 Debrecen, Böszörményi út 138.)

 

Időpont:

2024. október 03. 10.00 óra

 

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.