Címlap

Tájékoztatás

Tisztelt Munkatársak!

Az elmúlt évben nagy erőfeszítéseket tettünk annak érdekében, hogy az Intézményi arculatot megújítsuk, és az egységes Debreceni Egyetemet mind webes, mind egyéb megjelenésünkben hangsúlyozzuk.

Az egyetem egységes arculatában elkészült weblapokra az intézmény szervezeti egységei részéről nagy igény mutatkozik, az elmúlt évben több, mint 50 egységünknek készült el az új weboldala, és erre az évre eddig mintegy 60 szervezet nyújtotta be igényét.

Egyre több megkeresés érkezik konferencia, OTDK weboldalak központi kialakításával kapcsolatban, ezért a Kancellária szolgáltatásként szeretné nyújtani azt a lehetőséget, hogy az egyetem szervezésében lévő és webes megjelenést igénylő konferenciák esetében egy kifejezetten erre a célra készített weboldalt üzemeltessünk.

A sliderben ha a „Konferencia weboldal igénylés” képre kattint, megjelenik az az elektronikus nyomtatvány, melyet kitöltve beérkezik hozzánk igénye a weboldal létrehozásával kapcsolatban. Ezt követően a részletek egyeztetése miatt munkatársaim felveszik Önökkel a kapcsolatot, és az igényelt munka végrehajtásában a VIR Központ és a DIP Kft. munkatársai folyamatos támogatást biztosítanak.

Bízom benne, hogy szolgáltatásunk hasznos lesz, bíztatom Önöket arra, hogy visszajelzéseikkel segítsék, hogy munkánkat mindenki megelégedettségére végezhessük.

Prof. Dr. Bács Zoltán
kancellár

 

Frissítés dátuma: 2018.04.04.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ