Címlap

Események

28 már
A Debreceni Egyetem és a KITE Zrt. „Precíziós mezőgazdaság” címmel rendez tudományos konferenciát.
27 már
Megalakul a Debreceni Egyetemen a Kopp Mária Intézet a Népesedésért és a Családokért (KINCS) Neveléstudományi Kutatóközpontja. Az együttműködési megállapodást a „Tudomány a családbarát szemlélet formálásában” című konferencia keretében írják alá.
26 már
A Times Higher Education (THE) és a QS (Quacquarelli Symonds) elismert, nemzetközi fels6oktatási rangsorokat készítő szervezetek képviselői tartanak előadást a Debreceni Egyetem a Nemzetközi Oktatást Koordináló Központ közreműködésével.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ