II. Debreceni Alkalmazott Rovartani Konferencia

Tisztelt Érdeklődők!

Nagy szeretettel hívunk és várunk minden érdeklődőt az idén II. alkalommal megrendezésre kerülő Debreceni Alkalmazott Rovartani Konferenciára, amely online formában kerül lebonyolításra.

A konferencia célja a Kárpát-medencében folyó alkalmazott rovartani kutatások legfrissebb eredményeinek felvonultatása, valamint elméleti és gyakorlati problémák megvitatása. A konferencia lehetőséget biztosít a rovartan különböző területein dolgozó hazai és határon túli magyar kutatóknak és egyetemi hallgatóknak eredményeik bemutatására és a szakmai együttműködések bővítésére. A konferencia célja továbbá a legfrissebb kutatási eredmények gyakorlati hasznosításának előmozdítása és szélesebb körben való népszerűsítése.

A konferencia területei:

  • Mezőgazdasági rovartan
  • Erdészeti rovartan
  • Ökoszisztéma szolgáltatások
  • Urbanizációs ökológia
  • Rovarökológia
  • Rovaretológia
  • Rovarfaunisztika

A konferencia hivatalos nyelve: magyar

A konferencián bemutatott előadások összefoglalóiból elektronikus absztrakt kötet készül, az előadások angol nyelven való publikálására az Acta Agraria Debreceniensis folyóirat nyújt lehetőséget.

 

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.