IX. Juhász Zsuzsa Szakdolgozói Konferencia

Kedves Kollégák!

Nagy szeretettel invitálunk mindenkit a IX. „Juhász Zsuzsa” Szakdolgozói Konferenciára. A korábbi rendezvényekhez hasonlóan a kongresszus legfőbb üzenetei a minőség, új információk, hiteles előadások és előadók.

Fontosnak tartottuk, hogy a témák az egészségügy különböző területén és különböző munkakörben dolgozó kollégáknak egyaránt érdekesek, hasznosak legyenek, gyakorlati ismereteket adjanak a Debreceni Egyetem Klinikai Központban folyó gyógyító eljárásról. A mindannyiunkat érintő nehézségek ellenére, a napi megfeszített munka mellett munkatársaink tartalmas előadásokkal készültek erre a rendezvényre. Reméljük, hogy a konferencia inspiráló lesz olyan szervezeti egységek, illetve leendő előadók számára is, akik a korábbi kongresszusok alkalmával még nem mutatták meg magukat. Az itt szerzett ismeretek további munkánk során betegeink hasznára és megelégedésére szolgálnak. Ez alkalommal is díjazásban részesül a nap legjobb előadása.

Átadásra kerül a „Juhász Zsuzsa Életműdíj”, melyet a Debreceni Egyetem Klinikai Központ Ápolási Bizottsága annak az egészségügyi szakdolgozónak ítéli oda, aki munkájában kimagasló teljesítményt ért el, az ápolói/szakdolgozói hivatást magas szinten művelte, és a Debreceni Egyetem valamint a Debreceni Egyetem Klinikai Központ hírnevét öregbítette.

Minden résztvevőnek hasznos időtöltést kívánunk!

a Szervező Bizottság

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.