Várandósság Hete

Kedves Érdeklődő!

Tisztelettel és szeretettel köszöntjük Önt rendezvényünk honlapján! Köszönjük megtisztelő érdeklődését programunk iránt!

A Debreceni Egyetem Egészségügyi Kar, Védőnői Módszertani és Népegészségtani Tanszéke a Szabolcs Szatmár Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórházzal közösen, Várandósság hete címmel, két napos programsorozatot szervez konferenciával egybekötve 2019. május 9-10-én. A rendezvény a  családtervezés, családalapítás, várandósság, szülés, születés, gyermekfogadás témáit helyezi középpontba. Mindkét napon szívesen várjuk mind az érdeklődő érintett szakembereket, mind az érdeklődő lakosságot, kismamákat, szülőket egyaránt.

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Az Egészséges életkezdet támogatása című konferenciánkat akkreditáltattuk szabadon választott továbbképzésként, mely így a jelentkezési lapot visszaküldő szakemberek számára 20 kreditpontot ér. Ez a programelem a nem szakmai végzettségűek számára is nyitott, de szintén regisztrációhoz kötött!

Bízunk benne, hogy programjainkon szakmailag feltöltődnek, új ismereteket szereznek, új lehetőségek nyílnak meg Önök előtt és idejüket, akár gyermekükkel együtt kellemesen töltik velünk! Szeretettel hívjuk és várjuk Önöket mindkét helyszínen!

A szervezők nevében tisztelettel,

 

Jávorné Dr. Erdei Renáta
főiskolai docens, tanszékvezető

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.