Modernkortörténeti Doktorandusz Konferencia

Az előzetes terveknek megfelelően a szervezők várják a konferencián elhangzott előadásokból készült tanulmányokat. Kérjük, hogy a kéziratok elkészítéséhez Microsoft Word formátumot (.doc vagy .docx) használjanak. A szöveg formázásához az instrukciókat a Formai követelményekben találják.

  • A kéziratok elküldésének határideje: 2022. szeptember 18.
  • Az online kötet várható megjelenése: 2022 év vége
     

As previously planned, the organisers are looking forward to receiving papers from the conference presentations. Please use Microsoft Word format (.doc or .docx) and the Formal Requirements when editing your manuscript.

  • Deadline for submission: 18 September 2022.
  • Expected publication date of the online volume: end of 2022

 

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.