II. Nyíregyházi Egészségügyi Szimulációs Konferencia

A Debreceni Egyetem Egészségtudományi Kara 2023 őszén szervezi meg a II. Nyíregyházi Egészségügyi Szimulációs Konferenciát (ESZOK) a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Oktatókórház Jósa András Tagkórházával közös szervezésben.

 

A Konferencia alapgondolata és célja az egészségügyi képzéseket folytató intézményekben megvalósuló szimulációs oktatás helyzetének feltárása hazánkban. Arra keressük a választ, hogy hol tartunk ma, milyen tapasztalatok halmozódtak fel eddig és milyen távlatok nyílnak a szimulációs oktatás területén az egészségügyi oktatás különböző szintjein. A konferencián meghívott előadók foglalják össze a magyarországi helyzetet, a délutáni workshop pedig lehetőséget nyújt a gyakorlati tapasztalatok közvetlen megbeszélésére, tapasztalatcserére.

A konferencia időpontja:

  • 2023. október 5. 9:00 - 15:00

Helyszíne:

  • Debreceni Egyetem Egészségtudományi Kar, Nyíregyháza, Sóstói út 2-4.

A konferencia tervezett programja:

  • Ünnepélyes megnyitó, köszöntők
  • Plenáris előadások
  • Workshop: Jó gyakorlatok a szimulációs oktatásban

Részvétel, határidők:

  • A konferencia részvétel előzetes regisztrációhoz kötött.
  • A konferenciára való jelentkezés a regisztrációs felületen található jelentkezési lap kitöltésével történik mely a következő felületen lesz elérhető, júliustól.
  • A konferencia regisztrációs díja: 5000 Ft
  • A regisztráció határideje: 2023. október 3.

Kapcsolattartó email címe:

Várjuk jelentkezésüket és részvételüket rendezvényünkön!

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.