Jogszerűség és hatékonyság a közbeszerzési eljárásokban

JOGSZERŰSÉG ÉS HATÉKONYSÁG A KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁSOKBAN

ÁLLAMI KÖZBESZERZÉSI SZAKTANÁCSADÓK 

KÖTELEZŐ KÖZBESZERZÉSI SZAKMAI KÉPZÉSE

 

Felhívjuk a figyelmet, hogy a továbbképzés tematikáját és tartalmát tekintve is megegyezik a 2023.12.05-én szervezett azonos elnevezésű online képzéssel. Tájékoztatjuk, hogy egy adott képzés alapján járó tanulmányi pont a névjegyzékkel kapcsolatos kérelmek során csak egyszer vehető figyelembe.

 

Időpont: 2024.03.18

Regisztráció: 8:45 - 9:00

Program: 9:00 - 14:00


Online helyszín:

Az online képzés helyszínét a Debreceni Egyetem által üzemeltetett tovabbkepzes.unideb.hu Moodle portál fogja biztosítani. 

A regisztrációt követően a jelentkező e-mailben kapja meg a belépési kódot, mellyel a képzés napján be tud lépni az e-mailben megadott internetes felületre.


Megszerezhető kreditpont: 3 pont

Regisztrációs és befizetési határidő:  2024.03.12.

Részvételi díj: bruttó 40.000 Ft/fő

A képzési díj tartalmazza a képzésen való online részvételt, illetve az előadások anyagának rendelkezésre bocsátását.


Felhívjuk figyelmét, hogy befizetését csak átutalással tudja teljesíteni az alább megadott számlaszámra, egyéb fizetési módokra nincs lehetőség. 


A Debreceni Egyetem számlaszáma: 11738008-21489815

A közlemény rovatban kérem szíveskedjen feltüntetni az alábbiakat: ÁKSZ képzés + résztvevő(k) neve(i).

A regisztráció akkor válik véglegessé, ha a képzési díj beérkezik a megadott számlára.


A regisztráció megrendelésnek minősül. A képzésen a részvétel feltétele a képzési díj előzetes kiegyenlítése. A jelentkezés véglegesítése és elküldése utána Debreceni Egyetem lemondást nem fogad el, a képzési díjat nem utalja vissza. A képzési díjat a képzésről  történő távolmaradás esetén is ki kell fizetni. A képzésendíj teljes kiegyenlítése után a részvétel átruházható. 


A képzésen résztvevő számára a továbbképzési tanulmányi pontszám jóváírásának feltétele: 

A továbbképzési tanulmányi pontok nyilvántartásba vételének feltétele az online képzés felületére időben történő bejelentkezés, valamennyi előadás időben történő elindítása és végigkövetése, valamint az előadásokat követően az elégedettségi kérdőív visszaküldése.  Ezen tevékenységek pontos időpontját a rendszer folyamatosan naplózza.

A képzésen részt vevők a tanulmányi pontok megszerzésére abban az esetben jogosultak, ha legkésőbb a képzés megkezdésének időpontjában az EKR-ben felhasználóként regisztrációval rendelkeznek. Ha a résztvevő EKR felhasználóneve a regisztráció időpontjában még nem állt rendelkezésre, a résztvevő köteles azt a képző szervezet rendelkezésére bocsátani a képzés megkezdésének időpontjáig.

Amennyiben több EKR felhasználónévvel rendelkezik, akkor a Közigazgatási és Területfejlesztési Minisztérum azon felhasználónév alatt fogja nyilvántartani a tanulmányi pontokat, melyet a regisztráció során megadott.

A Debreceni Egyetem nyilvántartási száma: B/2020/001456

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.