Környezet, Egészség, Biztonság (EHS) Nemzetközi Szimpózium 2021

A konferencián bemutatott előadások és poszterek összefoglalóiból elektronikus absztraktkötet készül. Az összefoglalót az előadás/poszter nyelvén kérjük elkészíteni a csatolt templátnak megfelelően. Az elkészült absztraktot kérjük a  címre megküldeni.

Az eredmények publikálására tudományos szakcikk formájában a kar folyóiratai nyújtanak lehetőséget az ott részletezett követelményeknek megfelelően.

International Review of Applied Sciences and Engineering (IRASE)

International Journal of Engineering and Management Sciences (IJEMS)

Elektronikus poszter: lehetőség van elektronikus poszter megjelentetésére, mely a konferencia alatt folyamatosan elérhető. Poszterre vonatkozó formai követelmények nincsenek. Elektronikus poszter elküldésének határideje a címre: 2021. március 26.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.