Online nyílt nap a Műszaki Karon – 2022

Dátum:

  • 2022. január 13. (csütörtök) 16:00 óra

 
Rövid ismertető:

  • A Debreceni Egyetem Műszaki Kara az idei évben online formában tartja meg nyílt napját 2022. január 13-án. Az online rendezvényen való részvételi szándékát a regisztráció menüpontra kattintva tudja jelezni. Az esemény az EFOP-3.4.4-16-2017-00023 azonosítószámú „az MTMI szakokra való bekerülést elősegítő innovatív programok megvalósítása a Debreceni Egyetem vonzáskörzetében” című projekt keretében valósul meg.

Fontos információk:

  • A nyílt nap a dékáni köszöntővel veszi kezdetét 16:00 órakor, ezt követően a Hallgatói Önkormányzat képviselői adnak tájékoztatást a hallgatói diákéletről. A központi program a felvételiről szóló általános tájékoztatóval zárul. Természetesen valamennyi ismertető során lehetőség van a látogatóknak kérdéseket feltenni.
  • Az általános ismertetést követően különböző Webex meeting-eken tudnak a diákok és a látogatók betekintést nyerni a Műszaki Kar által oktatott szakokba, specializációkba, ahol szintén lehetőség nyílik az esetlegesen felmerült kérdések közvetlen feltevésére és megválaszolására. 

EFOP-3.4.4-16-2017-00023 Az MTMI szakokra való bekerülést elősegítő innovatív programok megvalósítása a Debreceni Egyetem vonzáskörzetében

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.