Dr. Bényei Miklós Emlékkonferencia

A könyvtáros szakma nagy tisztelettel és hálával tekint Dr. Bényei Miklósra, aki hosszú éveken keresztül a Hajdú-Bihar Megyei Könyvtár igazgatóhelyetteseként tevékenykedett és neki köszönhető a Debreceni Egyetemen 1989-ben elindult informatikus könyvtáros szak beindításának előkészítése.

Dr. Bényei Miklós tiszteletére a Magyar Könyvtárosok egyesületének három szervezete: a Bibliográfiai Szekció, a Helyismereti Könyvtárosok Szervezete és a Hajdú-Bihar Megyei Szervezet, valamint a Debreceni Egyetem Informatikai Kar, a Méliusz Juhász Péter Könyvtár és a Debreceni Egyetem Egyetemi és Nemzeti Könyvtár 2024. május 9-én, csütörtökön, 11.00 órától emlékkonferenciát szervez a Debreceni Akadémiai Bizottság székházában. A konferencia további támogatói és szervezésben részt vevő intézményei: a Gerundium Szerkesztőség (a konferenciát kísérő emlékkötet megjelentetője), a Debreceni Akadémiai Bizottság, a Debreceni Egyetem Professzori Klubja.

A konferencián a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A regisztrációkat május 3-ig várjuk.

Minden érdeklődőt várunk szeretettel a rendezvényre!

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.