A tőzsde szerepe a gazdaságban

Tisztelt Érdeklődők!
 

 

Tájékoztatom Önöket, hogy a PwC Magyarország meghívását elfogadva, Végh Richárd a Budapesti Értéktőzsde vezérigazgatója „A tőzsde szerepe a gazdaságban” címmel előadást tart a Gazdaságtudományi Karon a Debreceni Egyetem hallgatói, oktatói és munkatársai számára. Az előadásra, melyet panelbeszélgetés követ, 2024.04.08-án 16.00 órától kerül sor. 

A panelbeszélgetés résztvevői:

  • Végh Richárd, BÉT
  • Halmosi Gábor, PwC Magyarország
  • Orbán Ildikó, DE
  • Erdey László, DE

Helyszín:

Debreceni Egyetem Böszörményi úti campus
Debrecen, Böszörményi út 138, 4032

A Debreceni Egyetem hallgatói, oktatói és munkatársai számára nyitott, 90 perces rendezvényen a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

 

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.