Egészségügyi Menedzsment Workshop

ELŐZETES ÉRTESÍTÉS

Egészségügyi Menedzsment Workshop

 

A Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar Egészségügyi Gazdasági és Menedzsment Intézete idén szervezi meg első alkalommal volt hallgatói és a szakterület iránt érdeklődő közösség számára Egészségügyi Menedzsment Workshop rendezvényét. A találkozó az egészségügy aktualitásainak bemutatása mellett jó lehetőséget teremt a szakterületen dolgozók számára a kapcsolattartásra is.

A rendezvény lebonyolítására előzetesen 2024. április 18-án vagy 2024. április 25-én kerül sor a Debreceni Egyetemen az előadók elfoglaltságától függően.

Mivel a rendezvény befogadó képessége limitált, így a részvétel regisztrációhoz kötött, ezért kérjük, hogy részvételi szándékát előzetesen az alábbi felületen 2024. március 22-én 16.00 óráig visszajelezni szíveskedjen.

A részvétel térítésmentes.

 

 

 

Prof. Dr. Fenyves Veronika                                        Dr. Bíró Klára
   dékán                                                         intézetigazgató

 

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.