Közbeszerzési jogi aktualitások online

KÖZBESZERZÉSI JOGI AKTUALITÁSOK KORMÁNYZATI SZEREPLŐK ELŐADÁSÁBAN

ONLINE KONFERENCIA

FELELŐS AKKREDITÁLT KÖZBESZERZÉSI SZAKTANÁCSADÓK KÖTELEZŐ KÖZBESZERZÉSI SZAKMAI KÉPZÉSE

 

Felhívjuk a figyelmet, hogy a konferencia tematikáját és tartalmát tekintve is megegyezik a 2022.02.03-án és a 2022.04.11-én szervezett azonos elnevezésű konferenciával. Tájékoztatjuk, hogy egy adott képzés alapján járó tanulmányi pont a névjegyzékkel kapcsolatos kérelmek során csak egyszer kerülhet figyelembe.


Időpont: 2022.05.31.

Regisztráció: 8:45-9:00

Program: 9.00-13.55

Online helyszín: Az online konferencia helyszínét a Debreceni Egyetem által üzemeltetett tovabbkepzes.unideb.hu Moodle portál fogja biztosítani.

A regisztrációt követően a jelentkező e-mailben kapja meg a belépési kódot, mellyel a konferencia napján be tud lépni az e-mailben megadott internetes felületre.
   


Megszerezhető kreditpont: 4 pont

Regisztrációs és befizetési határidő:  2022.05.27.

Helyszíni regisztrációra nincs lehetőség.

Részvételi díj: bruttó 34.290 Ft/fő

A részvételi díj tartalmazza a konferencián való online részvételt, illetve az előadások anyagának rendelkezésre bocsátását.


Felhívjuk figyelmét, hogy befizetését csak átutalással tudja teljesíteni az alább megadott számlaszámra, egyéb fizetési módokra nincs lehetőség.

A Debreceni Egyetem számlaszáma: 11738008-21489815

Figyelem! A Debreceni Egyetem bankszámlaszáma 2021.08.01-től megváltozott. Kérjük, hogy átutalásaikat már az új, fentebb megjelölt számlaszámra teljesítsék!

A közlemény rovatban kérem szíveskedjen feltüntetni az alábbiakat: FAKSZ konferencia + résztvevő(k) neve(i). A regisztráció akkor válik véglegessé, ha a részvételi díj beérkezik a megadott számlára.

A regisztráció megrendelésnek minősül. A rendezvényen a részvétel feltétele a részvételi díj előzetes kiegyenlítése. A jelentkezés véglegesítése és elküldése utána Debreceni Egyetem lemondást nem fogad el, a részvételi díjat nem utalja vissza. A részvételi díjat a rendezvényről történő távolmaradás esetén is ki kell fizetni. A részvételi díj teljes kiegyenlítése után a részvétel átruházható.


A képzésen résztvevő számára a továbbképzési tanulmányi pontszám jóváírásának feltétele:

A továbbképzési tanulmányi pontok nyilvántartásba vételének feltétele az online konferencia felületére időben történő bejelentkezés, valamennyi előadás időben történő elindítása és végigkövetése, valamint az előadásokat követően az elégedettségi kérdőív visszaküldése.  Ezen tevékenységek pontos időpontját a rendszer folyamatosan naplózza.

A 217/2017. (VII. 31.) Korm. rendelet a felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadók kötelező közbeszerzési szakmai képzéséről 4. § 4. bekezdése alapján "A képzéseken részt vevők a tanulmányi pontok megszerzésére abban az esetben jogosultak, ha legkésőbb a képzés megkezdésének időpontjában az EKR-ben felhasználóként regisztrációval rendelkeznek. Ha a résztvevő EKR felhasználóneve a regisztráció időpontjában még nem állt rendelkezésre, a résztvevő köteles azt a képző szervezet rendelkezésére bocsátani a képzés megkezdésének időpontjáig."

Amennyiben több EKR felhasználónévvel rendelkezik, akkor a Miniszterelnökség azon felhasználónév alatt fogja nyilvántartani a tanulmányi pontokat, melyet a regisztráció során megadott.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.