Közbeszerzési jogi aktualitások a döntőbizottsági és jogalkalmazási gyakorlat tükrében

Közbeszerzési jogi aktualitások a döntőbizottsági és jogalkalmazási gyakorlat tükrében

Online konferencia

Felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadók kötelező közbeszerzési szakmai képzése

 

 

  • Időpont: 2020.06.25.  A konferencia programja megegyezik a 2020.05.20-án megtartott konferencia programjával!
  • Online bejelentkezés: 8:30-8:50
  • Program: 9.00-14.00

Online helyszín: Az online konferencia helyszínét a Debreceni Egyetem által üzemeltetett tovabbkepzes.unideb.hu Moodle portál fogja biztosítani.

A regisztrációt követően a jelentkező e-mailben kapja meg a belépési kódot, mellyel a konferencia napján be tud lépni az e-mailben megadott internetes felületre.

 

Megszerezhető kreditpont: 3 pont

Regisztrációs és befizetési határidő: 2020.06.22.

 

Részvételi díj: bruttó 31.750 Ft/fő

A részvételi díj tartalmazza a konferencián való online részvételt, illetve az előadások anyagának rendelkezésre bocsátását.

 

Felhívjuk figyelmét, hogy befizetését csak átutalással tudja teljesíteni az alább megadott számlaszámra, egyéb fizetési módokra nincs lehetőség.

A Debreceni Egyetem számlaszáma: Magyar Államkincstár 10034002-00282871

A közlemény rovatban kérem szíveskedjen feltüntetni az alábbiakat: FAKSZ képzés + résztvevő(k) neve(i). A regisztráció akkor válik véglegessé, ha a részvételi díj beérkezik a megadott számlára.

 

Az online regisztráció megrendelésnek minősül. A rendezvényen a részvétel feltétele a részvételi díj előzetes kiegyenlítése. A jelentkezés véglegesítése és elküldése után a Debreceni Egyetem lemondást nem fogad el, a részvételi díjat nem utalja vissza. A részvételi díjat a rendezvényről történő távolmaradás esetén is ki kell fizetni, de a részvétel átruházható. 

 

A képzésen résztvevő számára a továbbképzési tanulmányi pontszám jóváírásának feltétele

A továbbképzési tanulmányi pontok nyilvántartásba vételének feltétele az online konferencia felületét biztosító rendszerben valamennyi előadás időben történő elindítása és végig követése, melyet a rendszer részletes naplózás segítségével folyamatosan ellenőriz, valamint az előadásokat követően az elégedettségi kérdőív visszaküldése.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.