KÖZBESZERZÉSI AKTUALITÁSOK EURÓPAI UNIÓS KITEKINTÉSSEL

KÖZBESZERZÉSI AKTUALITÁSOK EURÓPAI UNIÓS KITEKINTÉSSEL

FELELŐS AKKREDITÁLT KÖZBESZERZÉSI SZAKTANÁCSADÓK KÖTELEZŐ KÖZBESZERZÉSI SZAKMAI KÉPZÉSE

 

Időpont: 2021.10.01.

Regisztráció: 8:45 - 9:00

Program: 9.00 - 13.30

Helyszín:  Debreceni Egyetem Böszörményi úti Campus Nagytanácsterem, 4032 Debrecen, Böszörményi út 138.


Megszerezhető kreditpont: 4 pont

Regisztrációs és befizetési határidő:  2021.09.27.

Helyszíni regisztrációra nincs lehetőség.

Maximális létszám: 40 fő

Részvételi díj: bruttó 34.290 Ft/fő

A részvételi díj tartalmazza a meghirdetett szakmai programokon való részvételt, és a frissítőt. A fizetendő közterheket a Debreceni Egyetem nem hárítja át.


Felhívjuk figyelmét, hogy befizetését csak átutalással tudja teljesíteni az alább megadott számlaszámra, egyéb fizetési módokra nincs lehetőség.


A Debreceni Egyetem számlaszáma: 11738008-21489815

Figyelem! A Debreceni Egyetem bankszámlaszáma 2021.08.01-től megváltozott. Kérjük, hogy átutalásaikat már az új, fentebb megjelölt számlaszámra teljesítsék!


A közlemény rovatban kérem szíveskedjen feltüntetni az alábbiakat: FAKSZ konferencia + résztvevő(k) neve(i).

A regisztráció akkor válik véglegessé, ha a részvételi díj beérkezik a megadott számlára.

A regisztráció megrendelésnek minősül. A rendezvényen a részvétel feltétele a részvételi díj előzetes kiegyenlítése. A jelentkezés véglegesítése és elküldése utána Debreceni Egyetem lemondást nem fogad el, a részvételi díjat nem váltja vissza. A részvételi díjat a rendezvényről történő távolmaradás esetén is ki kell fizetni. A részvételi díj teljes kiegyenlítése után a részvétel átruházható.


A képzésen résztvevő számára a továbbképzési tanulmányi pontszám jóváírásának feltétele: A konferencia teljes időtartama alatt, három alkalommal aláírt jelenléti ív.

A 217/2017. (VII. 31.) Korm. rendelet a felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadók kötelező közbeszerzési szakmai képzéséről 4. § 4. bekezdése alapján  "A képzéseken részt vevők a tanulmányi pontok megszerzésére abban az esetben jogosultak, ha legkésőbb a képzés megkezdésének időpontjában az EKR-ben felhasználóként regisztrációval rendelkeznek. Ha a résztvevő EKR felhasználóneve a regisztráció időpontjában még nem állt rendelkezésre, a résztvevő köteles azt a képző szervezet rendelkezésére bocsátani a képzés megkezdésének időpontjáig."

Amennyiben több EKR felhasználónévvel rendelkezik, akkor a Miniszterelnökség azon felhasználónév alatt fogja nyilvántartani a tanulmányi pontokat, melyet a regisztráció során megadott.

Az előadások anyaga a képzést követően elektronikus úton is megküldésre kerül a résztvevők részére az általuk megadott email címre.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.