Ipari Zöldség Konferencia

 

 

Debreceni Egyetem

Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar

Kertészettudományi Intézet

H-4032 Debrecen Böszörményi út 138.

Tel.: +36 52 508 444

Weboldal

FruitVeB

Magyar Zöldség-Gyümölcs Szakmaközi Szervezet és Terméktanács

H-1118 Budapest, Villányi út 35-43.

Tel.: +36 70 776 5530

Weboldal


ÉGETŐ KÉRDÉSEK AZ IPARI ZÖLDSÉG TERMÉKPÁLYÁN:
A CSEMEGEKUKORICA ÉS ZÖLDBORSÓ ÁGAZAT FEJLESZTÉSÉNEK LEHETŐSÉGEI

 

A csemegekukorica és zöldborsó termelése évek óta komoly kihívásokkal néz szembe, különösen a klimatikus viszonyok kedvezőtlenné válása és a piaci környezet változása miatt, mely tényezők már komoly fenyegetést jelentenek az alapanyag-biztonság és a termékpálya működése terén. Mindeközben a feldolgozóipar az elmúlt évben növelte gyártási kapacitásait, ami – a gyorsan változó gazdasági környezetben – hatványozza a termékpálya stabilitása megteremtésének jelentőségét.

A Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar Kertészettudományi Intézete, valamint a FruitVeB Magyar Zöldség-Gyümölcs Szakmaközi Szervezet és Terméktanács szakmai konferenciáján a zöldség-gyümölcs ágazat meghatározó termékpályájának helyzetével, kihívásaival, valamint az egyensúly megteremtésének és a hatékonyság növelésének lehetőségeivel foglalkozunk.

  • Időpont:  2023. március 09. (csütörtök) 9.00 – 17.00
  • Helyszín:  Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar (4032 Debrecen Böszörményi út 138. Főépület Aula)


Részletes program

(A program megtekintéséhez kattintson az alábbi linkre↑)

A tervezett program vonatkozásában a változtatás jogát fenntarjuk!

REGISZTRÁCIÓ

(A regisztrációhoz kattintson a linkre vagy a bal menüsávban található Regisztráció gombra! ↑)

Regisztrációs határidő: 2023. március 06. (hétfő) 18.00 óra

A rendezvény a NAK szaktanácsadói programjának részeként a – szaktanácsadói névjegyzékben szereplő – szaktanácsadók számára szabadon választható rendezvények közé tartozik.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött! Kérjük, amennyiben részt kíván venni rendezvényünkön, feltétlenül segítse a pontos szervezést azzal, hogy regisztrál!
 

Minden érdeklődőt szeretettel várunk és számítunk megtisztelő jelenlétére!

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.