VIII. Juhász Zsuzsa Szakdolgozói Konferenciára

Kedves Kollégák!

Nagy szeretettel invitálunk mindenkit a VIII. „Juhász Zsuzsa” Szakdolgozói Konferenciára. A korábbi rendezvényekhez hasonlóan a kongresszus legfőbb üzenetei a minőség, új információk, hiteles előadások, előadók.

Fontosnak tartottuk, hogy a témák a különböző területen és munkakörben dolgozó kollégáknak egyaránt érdekesek, hasznosak legyenek, gyakorlati ismereteket adjanak a Debreceni Egyetemen folyó gyógyító eljárásról.  A mindannyiunkat érintő nehézségek ellenére, a napi megfeszített munka mellett munkatársaink tartalmas előadásokkal készültek erre a rendezvényre.  Reméljük, hogy ez a konferencia inspiráló lesz olyan szervezeti egységek, illetve leendő előadók számára is, akik a korábbi kongresszusok alkalmával még nem mutatták meg magukat.  Az itt szerzett ismeretek további munkánk során betegeink hasznára és megelégedettségére szolgálnak.  Ez alkalommal is díjazásban részesülnek a szekció legjobb előadásai és a nap legjobb előadása.

Átadásra kerül a „Juhász Zsuzsa Életműdíj”, melyet a  Debreceni Egyetem Klinikai Központ Ápolási Bizottsága azon egészségügyi dolgozónak ítéli oda, aki munkájában kimagasló teljesítményt ért el, az ápolói/betegellátói hivatást magas szinten művelte, és a Debreceni Egyetem hírnevét öregbítette.

Minden résztvevőnek hasznos időtöltést kívánunk!

a Szervező Bizottság

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.