Az Ipar Napjai Debrecenben

A Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Debreceni Egyetem Műszaki Kara az EFOP-3.4.4-16-2017-00023 azonosítószámú „Az MTMI szakokra való bekerülést elősegítő innovatív programok megvalósítása a Debreceni Egyetem vonzáskörzetében” című pályázat keretein belül megrendezi az "Az ipar napjai Debrecenben" rendezvényét és ennek kapcsán egy önálló alkalmazás került fejlesztésre. Az alkalmazás célja többek között, hogy lehetőséget biztosítson Kiber-Fizikai környezetben egy virtuális sétára a Debreceni Egyetem Műszaki Karán, a Magyar Tudományos Akadémia Debreceni Területi Bizottsága (MTA DAB) támogatásával.

A program lévén megtekinthetőek az ipari partnerek anyagai és fejlesztései, illetve lehetőség van az előadásokon való részvételére is az interaktív környezetnek köszönhetően. 

A hallgatók széles palettáján tudják megtekinteni a különféle anyagokat, és lehetőségük van a közvetlen kapcsolatfelvételre a cégekkel, a megadott elérhetőségek révén „Hyper Link”–eken keresztül.

Az alkalmazás bárki számára letölthető az alábbi linkek egyikéről, illetve csatolva van egy YouTube tutorial video is a használatához.

Note: Az ipari partnerek anyagai kizárólag az alkalmazáson keresztül érhetőek el, illetve az előadások is ezen keresztül tekinthetőek meg. 

Az alkalmazás mérete 1.2 Gb, a futatáshoz „dedikált” Nvida/AMD VGA javasolt.
 

 

IndustryDays - Tutorial Vid – HUN

 

IndustryDays - Tutorial Vid – ENG

 

IndustryDays Kiber-Fizikai alkalmazás letöltés

Drive - Letöltés

WeTransfer - Letöltés

Dropbox - Letöltés

 

EFOP-3.4.4-16-2017-00023 Az MTMI szakokra való bekerülést elősegítő innovatív programok megvalósítása a Debreceni Egyetem vonzáskörzetében

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.