III. Debreceni Alkalmazott Rovartani Konferencia

Regisztráció

Jelentkezni az összefoglaló  vagy a címre való beküldésével lehet 2022. március 31. Levelükben kérjük jelöljék meg, hogy poszter, vagy előadás formájában kívánják bemutatni eredményeiket!

A konferencián való részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött. Kérjük a látogatókat is, hogy részvételi szándékukat jelezzék a fenti címek valamelyikén.

 

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.