Hírek

Hírek

28 már
A marketinges és a tanácsadói szakma rejtelmei
A DEViK - Üzleti Innovációs Klub második tavaszi rendezvényén is megtelt a Kazánház. Hogyan válhat a márkaépítés az értékteremtés motorjává? Többek között erre adott választ Nagy Zoltán Péter, az OTP Bank Nyrt. marketing és kommunikációs igazgatója. Az esemény második blokkjában egy kötetlenebb hangvételű kanapébeszélgetést hallhattak a résztvevők arról, miként használhatók fel hatékonyan a tanácsok a sikeresség érdekében.
27 már
Olimpiai előkészületek itthon és Párizsban
A Magyar Olimpiai Bizottság főtitkárának, Fábián Lászlónak az előadását hallgathatták meg az érdeklődők kedden a Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Karán. A korábbi olimpiai és világbajnok sportoló „Olimpiai előkészületek, magyar esélyek Párizsban” című prezentációjában bemutatta, miként kapcsolódik össze a sport és a gazdaság az ötkarikás játékok esetében.
18 már
Kitüntetésben részesültek
A Debreceni Egyetem több professzora és oktatója vehetett át állami kitüntetést a március 15-i nemzeti ünnep alkalmából. A díjazottak a gazdaság-, az orvos-, a műszaki-, a természet- és a bölcsészettudomány, valamint az agrárium elismert szakemberei.
06 már
Gazdasági előrejelzések és a valóság
Bevezetés a viselkedésgazdaságtanba és kísérleti módszerekbe címmel tartott előadást Oláh Tamás doktorandusz, a Heidelbergi Egyetem Alfred Weber Institute of Economics kutatója szerdán a Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Karán. A DE korábbi hallgatója többek között arra mutatott rá, hogy az emberek döntései adott esetben hogyan és miért mennek szembe a gazdasági előrejelzésekkel, miért mondanak ellen a hagyományos közgazdaságtudomány szűken értelmezett „homo oeconomi
29 feb
Hosszú út vezet a sikerig
A vállalkozás indításának rejtelmeiről és buktatóiról beszélt Balogh Károly, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) Hajdú-Bihar Vármegyei Szervezetének elnöke a DEViK Klub szezonnyitó találkozóján. A Debreceni Egyetem ingyenes előadás-sorozatának GO BUSINESS névre hallgató, tavaszi első eseményén okleveleket vehettek át a mentorok és pártfogoltjaik.
26 feb
Közgazdászként a BSC szektorban – Miért Debrecen?
A Debrecen BSC Kerekasztalra jellemző színvonalas panelbeszélgetéssel indult a 2023/24-es tanév tavaszi félévében a Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Karán második alkalommal meghirdetett How to be successfull in business – Business like a pro kurzus. A rendezvény nem csak a kurzust felvett csaknem 170 hallgató számára volt nyitott, a témában érdeklődő minden hallgatót vártak.
09 feb
Régi-új szakot indítanak a GTK-n a munkaerőpiac igényeire is reagálva
2024-től ismét elérhetővé válik a sokak által szeretett, korábban nagy népszerűségnek örvendő gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnöki szak a Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Karán (DE GTK). Az itt végzett hallgatók nem csak az agrár és vidékfejlesztési szakterületen, hanem a pénzügyi és a gazdasági szférában is megállják majd a helyüket, arról nem is beszélve, hogy számos ráépülő mesterszakra jelent majd belépőt.
05 feb
Rangos országos viadalon remekeltek GTK-s hallgatók
Második helyezést értek el a Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar (DE GTK) hallgatói a XXII. Országos Pénzügyi Esettanulmányi Versenyen (OPEV). Hazánk egyik legrangosabb közgazdasági megmérettetését Győrben rendezték.
31 jan
Minden a GTK-ról, plusz pontokért
Óriási érdeklődés övezte a Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Karának (DE GTK) szerdai interaktív nyílt napját a TVK épületében. A szervezők bemutatták, mennyire fiatalos, energikus és gyakorlatias a DE legnépesebb kara.
23 jan
Tanulj, sportolj, szórakozz – vár a DE GTK!
Nemzetközileg elismert diploma, kiváló oktatók, ötezer fős multikulturális közösség, modern előadók, saját bulihely és többfunkciós sportlétesítmények – ez várja a leendő hallgatókat a Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Karán széles képzési kínálattal a gazdaság-, a sport-, a bölcsészet- és az agrártudományok területén a szakképzésektől egészen a doktorképzésekig.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.