III. Debreceni Alkalmazott Rovartani Konferencia

Előadások összefoglalói

A konferencián bemutatott előadások összefoglalóiból elektronikus absztrakt kötet készül, az előadások angol nyelven való publikálására az Acta Agraria Debreceniensis folyóirat nyújt lehetőséget.

Összefoglalók: Kérjük, hogy az összefoglalókat magyar és angol nyelven Word dokumentumban (.doc vagy .docx formátumban), Times New Roman betűtípussal, 12 pt betűmérettel, egyes sorközzel, sorkizártan szerkesszék, a következők szerint: A cím félkövér. Egy sor kihagyása után a szerző(k) család- és keresztneve dőlt betűkkel, több szerző esetén vesszővel elválasztva. Egy sor kihagyása után a szerző(k) munkahelye, levelező szerzőnél a munkahely pontos címe, valamint e-mail címe, normál betűkkel. Több szerző esetén a munkahelyeket felső indexben számozással jelölve. Az absztrakt szövege. Amennyiben szükséges a támogató szervezetek megjelölése az absztrakt után egy sort kihagyva az absztrakttal azonos formátumban. A szöveg legfeljebb 250 szó lehet.

 

Elektronikus poszter

A program teljes ideje alatt lehetőség van elektronikus poszter megjelentetésére (1 db, fekvő tájolású, 16:9 szélesvásznú Power Point dia formájában megszerkesztve) a konferencia témakörében.

 

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.