Környezet, Egészség, Biztonság (EHS) Nemzetközi Szimpózium 2022

Kedves Látogatók!

Nagy szeretettel hívunk meg és várunk minden érdeklődőt a II. Környezet, Egészség, Biztonság (EHS) Nemzetközi Szimpózium elnevezésű eseményre október 27-én, Debrecenbe.

Tanszékünk évről évre megrendezi szakmai napjait, melyet 2022-ben, immár második alkalommal az EHS témaköreinek szentel. A tervek szerint a szimpózium szokásos formában (személyes jelenlét mellett) kerül lebonyolításra, de előkészületeket teszünk egy esetleges online felületre való átállásra is, amennyiben az aktuális járványügyi szabályok csak ezt teszik lehetővé.

A konferencián lehetőséget kívánunk teremteni az EHS mindhárom pillérét képviselő és gyakorló szakembereknek az eredményeik és a munkájuk bemutatására ipari, tudományos és hatósági területekről egyaránt. 

Szívesen látunk előadásokat és posztereket az alábbi témákból (a teljesség igénye nélkül):

  • Környezetvédelem, -menedzsment, és - gazdálkodás (víz-, és szennyvízkezelés, talaj- és hulladékgazdálkodás, levegőminőség-védelem stb.),
  • EHS bármely területét érintő jogi szabályozás, jogszabályváltozások,
  • Hatósági és igazgatási feladatok, tevékenységek, problémák,
  • Munka- és tűzvédelem, munkabiztonság,
  • Cégbemutató, cégek EHS tevékenysége, aktuális kihívások és problémák,
  • Egészségügyi, -védelmi esettanulmányok.

A fórum kiváló alkalmat nyújt a fenti témákban érdekelt szakemberek számára a tevékenységük bemutatására, valamint szakmai együttműködések kezdeményezésére.

Minden résztvevőnek hasznos programot kívánunk!

A szervezőbizottság nevében
Dr. Kocsis Dénes
Tanszékvezető, egyetemi docens
DE Műszaki Kar Környezetmérnöki Tanszék

 

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.